JAM Rybízový 230g bio

Kód: 0973
Novinka
Značka: KOLDOKOL
90 Kč 80 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.3.2025

Jemně kyselkavý, jemně sladký. 
Tento rybízový JAM je zkrátka dokonale tak akorát!
A dokonalý bude kdykoliv do něj zaboříte lžičku.

  • 70 % obsahu tvoří červený rybíz
  • bez barviv a konzervantů
  • produkt ekologického zemědělství

Detailní informace

100%_prirodni
Ruční výroba
Opravdová chuť
Spokojenost nade vše

Detailní popis produktu

Červený rybíz... co se vám vybaví? Léto? Sbírání červených bobulek přímo do pusy?  Nám taky! Náš šťavnatý rybízový JAM je lehce kyselkavý a sladký zároveň. Dopřejte si letní náladu po celý rok. Na croissantu, se smetanovou zmrzlinou, v čokoládovém brownie... náš rybízový JAM vám vyčaruje úsměv na tváři vždycky!

  • 70 % obsahu tvoří červený rybíz
  • bez barviv a konzervantů
  • produkt ekologického zemědělství


Jak si náš JAM nejlépe vychutnat?

K snídani na čerstvém máslovém croissantu nebo s jogurtem do vaší ovesné kaše. Super je jako součást mléčných nebo klasických koktejlů. Perfektně si rozumí s čokoládou (neodolatelný je v brownies!), ale i s vanilkou (v koláčích a buchtách). A tajný tip? Vymixujte si kávu s ledem, mlékem a trochou rybízového JAMU. Mňam!

Skladování: Naše jamy nerady přímé slunce a extrémní teploty, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Složení: červený rybíz / červená ríbezľa 70 %*, třtinový cukr / trstinový cukor*, 100% citrónová šťáva / šťava*, citrusový pektin/pektín. 100 g výrobku obsahuje 25 g přírodních sladidel / prírodných sladidiel. Na 100 g výrobku bylo použito 70 g ovoce / ovocia

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 665,5 kJ (159 kcal); Tuky: < 0,3 g, z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 40 g, z toho cukry: 36,4 g; Bílkoviny / Bielkoviny: < 1 g; Sůl / Sol: <0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola