JAM Vánoční 230g bio

Kód: 0972
90 Kč 80 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024

Vánoční atmosféra a vůně lineckého cukroví... Taky se vám rozehrála fantazie naplno?

Tak přesně takový je náš Vánoční rybízový džem!

  • 70 % skleničky tvoří červený rybíz
  • bez barviv a konzervantů
  • v BIO kvalitě 

Detailní informace

100%_prirodni
Ruční výroba
Opravdová chuť
Spokojenost nade vše

Detailní popis produktu

Vánoc plná sklenice

Jako byste kousek krásné vánoční koledy zavřeli do skleničky džemu. Vánoční atmosféru si tak můžete vyčarovat kdykoliv, stačí jen odšroubovat víčko.

Sladce kyselkavá chuť červeného rybízu v našem Vánočním jamu doladí vaše sobotní rána i linecké cukroví k dokonalosti!

JAM Vánoční 230g bio
JAM Vánoční 230g bio

Bez chemie, jen samé dobré věci

JAM Vánoční 230g bio

70 % obsahu tvoří lahodný červený rybíz

JAM Vánoční 230g bio

bez barviv, umělých aromat a konzervantů

JAM Vánoční 230g bio

v té nejlepší BIO kvalitě

Jak si náš Jam nejlépe vychutnat?

Vánočnímu rybízovému džemu to dokonale hraje s lineckým cukrovím. Perfektní souhra to ale bude i s vánočkou nebo s jiným čerstvým pečivem. Prostě kdykoliv, když dostanete chuť na šťavnatý rybíz!

JAM Vánoční 230g bio
JAM Vánoční 230g bio

Skladování: Naše jamy nerady přímé slunce a extrémní teploty, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Složení: červený rybíz / červená ríbezľa 70 %*, třtinový cukr / trstinový cukor*, 100% citrónová šťáva / šťava*, citrusový pektin/pektín. 100 g výrobku obsahuje 25 g přírodních sladidel / prírodných sladidiel. Na 100 g výrobku bylo použito 70 g ovoce / ovocia

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 665,5 kJ (159 kcal); Tuky: < 0,3 g, z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 40 g, z toho cukry: 36,4 g; Bílkoviny / Bielkoviny: < 1 g; Sůl / Sol: <0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice

JAM Vánoční 230g bio

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: